Send gerne din oplevelse til mig, på nikolaj@fysio360.dk.

Hvis du ikke vil have dit navn ud, kan du selvfølgelig være anonym.


Her kan du se hvad andre har skrevet om min behandling.

"Giver mine bedste anbefalinger til Nikolaj. Har haft store smerter i min hofte/bækken i rigtig lang tid som så begyndte at sætte sig i mit ene knæ. Allerede efter første behandling, havde jeg det bare så fantastisk godt. En ubeskrivelig god oplevelse."

An-Mari, fodterapeut

"Helt fantastisk oplevelse efter at have gået til fys i 2,5 år uden det mindste tegn på bedring. Og så mærke markant ændring efter én gang hos dig!"

Lea,

smerter og føleforstyrrelser efter diskusprolaps

"Lykken er at få at vide, at man nu er færdigbehandlet . TAK Nikolaj for hjælpen og top-professionel behandling. Er endelig smertefri og kan træne uden problemer. Fantastisk!! Mine allerbedste anbefalinger"

Michala

"Igår, for første gang i mange år, sad jeg på gulvet hele 2 gange og legede med min kat, og den ene gang sad jeg der længe endda, og jeg kom selv op og ned uden at tænke over det overhovedet, som om der da aldrig havde været noget galt. Senere da vi satte os i sofaen foran tv'et, kunne jeg sætte mig på shacelonnen på sofaen, i skrædderstilling, med missere i mellem benene, uden at læne mig op ad noget som helst.

Igen det skete uden at jeg tænkte over det! Så vildt. Jeg plejer slet ikke kunne sidde i mere end 2 min uden ryglæn uden at få super ondt.Slet ikke i skrædderstilling!

Nå, men jeg kan faktisk også sprede mine ben nu når jeg står, 20 cm mere til den dårlige side.

Jeg gør mig klar til at løbe et halv maraton!"

Malaika,

nedsat  bevægelighed og smerter i hoften

"Jeg mødte Nikolaj, da jeg fik et dårligt knæ. Inden længe fandt jeg ud af, at en operation var uundgåelig, og efter nogle måneder med behandling og træning, dels for at få mine hævelser til at forsvinde og dels for at gøre mig i form til (og efter) en operation, stod det klart, at Nikolaj kan noget, som jeg aldrig før har mødt hos en behandler.

Nikolaj er grundig i undersøgelsen af sine patienter og arbejder helhedsorienteret og målrettet. Jeg kom mig derfor hurtigt over operationen, og efter 2 uger var jeg igang med træningen igen.

Den gode oplevelse betød, at jeg holdt fast i Nikolaj som træner og behandler. Jeg fornemmede, at han måske også kunne fikse en del andre, gamle skavanker - såsom en krop, der er præget af mange års arbejde foran en computer. Og stille og roligt får vi bugt med flere andre uhensigtsmæssigheder, hvilket jeg ikke havde troet muligt.

Nikolaj har derudover en særlig sjælden evne til at skabe et helt unikt rum. Han er tillidsskabende, rolig, fordomsfri, ordentlig og professionel."

Charlotte

N-fys | CVR.: 35104550 | Telefon 9360 3609 | nikolaj@fysio360.dk