Structural Integration - Bindevævsbehandling


Har du haft længerevarende eller gentagne smerter fra kroppen? Måske har du også en dårlig holdning, med ondt i nakke og skuldre, eller gør det ondt når du går? Har du prøvet fysioterapeuter, kiropraktorer og osteopater uden resultat?

Structural Integration er behandling af bindevævet (fascia).


Bindevævet omkranser alle vores strukturer i kroppen, fra hud til tænder, indvolde og knogler. Hvis man fjerner alt, som ikke er bindevæv fra din krop, vil der stadig ligge en sparkedragt som man vil kunne se er dig.


Bindevævet bliver delt op i slynger, eller linjer af sammenhæng, der forbinder hele kroppen. Eksempelvis er der en linje som strækker sig fra fødderne og helt op til kraniekanten, hvor man kan finde årsagen til konstante eller tilbagevendende hovedpiner i lægge eller fødder.


Når du kommer til en session med Structural Integration, vil din holdning og bevægelse blive undersøgt. Der vil blive taget et billede af dig, så du selv kan se ‘før og efter’. Billederne vil KUN blive vist til dig, med mindre du udtrykkeligt giver samtykke til andet.

Alt efter problematik vil behandlingen oftest starte nedefra. Som enhver bygning skal fundamentet være i orden, inden vi ændrer konstruktionen.


Behandlingen henvender sig bl.a. til folk med længerevarende smerter eller andre problemer i bevægeapparatet. Her især rygsmerter, hovedpiner, hofteproblemer og gangbesvær.

Derudover kan atleter også nyde godt af behandlingen, da man øger styrke og bevægepotentialet i kroppen, så stabiliteten i leddene bliver nemmere at holde, og overskydende ressourcer derfor kan bruges præstationsfremmende.


Structural Integration er forholdsvis nyt i Danmark, og vi er derfor endnu ikke så mange der arbejder i en så disciplineret grad med bindevævet, som man gør med Structural Integration.


Er du interesseret i yderligere information omkring bindevæv, fascia og hvordan det påvirker din krop, kan du læse mere her:

http://breakingmuscle.com/mobility-recovery/the-top-5-ways-fascia-matters-to-athletesHar du spørgsmål til Structural Integration, kan du skrive til mig på nikolaj@n-fys.dk, eller ringe til mig på 30 24 97 95.Pris: 999,- for 90 min.


'Danmark' yder ikke tilskud til Structural Integration.

N-fys | CVR.: 35104550 | Telefon 9360 3609 | nikolaj@fysio360.dk