Om mig


Mit navn er Nikolaj Ranfelt. Jeg er uddannet fysioterapeut med speciale for manuel behandling af muskler og bindevæv.


Jeg hjælper din krop med at finde tilbage til sin gamle form, så du slipper for smerter og begrænsninger. Kroppen kan hele sig selv - den skal bare have rammerne til det. Og det er her jeg, kommer ind i billedet.


Jeg stræber efter at være så effektiv i min behandling som muligt. Jeg gør derfor mit bedste for ikke kun at symptombehandle, men at finde roden til problemerne. Finder man først roden, vil resten af symptomerne være meget nemmere at arbejde med. ’Pain is the victim - not the cause’ er et motto, jeg gerne følger i min behandling. Som eksempel kan man finde knæsmerter, der reelt set stammer fra hoften eller anklen.


Jeg elsker, når en klient forlader behandlingen med en følelse af bedring i en eller anden grad. Jeg prøver derfor også at lindre smerten eller øge bevægeligheden allerede ved første konsultation, selvom tiden kan være knap efter at have hørt patientens sygdomshistorie.


Jeg elsker udfordringer! Så har du haft det samme problem i 10 år eller mere, og har været forbi de første mange behandlere (fysioterapeuter, kiropraktor og alt som er bare i nærheden af den boldgade), så kontakt mig for en uforpligtende snak om dine skavanker og tilgangen til dem.

N-fys | CVR.: 35104550 | Telefon 9360 3609 | nikolaj@fysio360.dk