Generel info


Tidsbestilling

Når du skal bestille tid, kan du gøre det via onlinebooking her på hjemmesiden. Du kan også sende en mail, eller ringe, så finder vi en tid sammen.

Er du ny hos mig, vil jeg meget gerne have en mail fra dig, hvor du fortæller om dit problem, så jeg har lidt at gå ud fra.


Adresse

Jeg behandler hos FYSIO360 på Gothersgade 137, st. th.  Der er 5 trin op, men ingen elevator.


Lagen

Som udgangspunkt skal du selv have et lagen eller håndklæde med, til at lægge på briksen under behandlingen. Glemmer du at tage et med, har jeg et i reserve, men jeg kan ikke garantere, at der ikke har ligget en anden og svedt på det, inden du har ;)


Afbud/aflysning

Måtte du få brug for at aflyse din tid, pga. sygdom eller andet, skal du afmelde inden kl 7.00 samme dag. Du kan afmelde på telefonsvarer, mail eller sms. Aflyser du ikke inden kl 7.00 pålægges der et udeblivelsesgebyr på 75% af behandlingens pris.

Kan du selv finde en til at overtage din tid, vil der selvfølgelig ikke blive opkrævet gebyr. Så skal du bare sende besked med en navneændring.


Akut behandling

Jeg tilbyder også akutbehandlinger, som ligger udenfor den normale åbningstid, den dag du ringer. Prisen kan findes under 'Priser'. Tag dog forbehold for, at akuttiden allerede kan være optaget.


Afregning og betaling

Afregning sker på dagen enten med kontanter eller Swipp, med mindre andet bliver aftalt på forhånd.


Faktura

Hvis du har brug for at få en faktura for din behandling, vil denne blive sendt til din e-mail som PDF, når jeg har fyraften samme dag.


Sundhedsforsikring

I første omgang samarbejder jeg ikke med Sundhedsforsikringer. Det vil sige, at har du en sundhedsforsikring, står du selv for kontakten med dem. Du betaler selv hos mig, og får en faktura du kan indsende til dit forsikringsselskab.


Sygeforsikring Danmark

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, får du kr. 88,- i tilskud til din behandling.

Jeg sørger for at indsende oplysningerne for dig.

N-fys | CVR.: 35104550 | Telefon 9360 3609 | nikolaj@fysio360.dk